Årets bryggerier.
Noen bryggerier er allerede avslørt nå, følg med for å vite de resterende bryggeriene som er med når vi kommer nærmere festivalen.
Slakteren Brygghus er et lokalt ølhus fra Mysen, som har ølutsalg, hjemmebrygger-butikk, bryggeri og pub.

MikroMeyer brygger under låvebrua på Svenneby Sag & Høvleri i Spydeberg. Små batcher med stort engasjement.

Har base i Bygland kommune, Setesdal. Spesialiserer seg på det norske tradisjonsølet, og bruker norske ingredienser som einer og kveik.

Fra Trysil kommer Trysil Bryggeri, etablert i 2017. De brygger lokalbrygget kvalitetsøl til alle med forkjærlighet til Trysil.

Bryggeri 5
Følg med videre for å se hvilket bryggeri dette er!

Askheimer, Askim / Rakkestad. Strekker seg for å lage mjød i verdensklasse. Bruker for det meste nordiske råvarer, og aller helst råvarer fra Norge.

Fra Bergen kommer Mjøderiet, startet av 5 ildsjeler. Med ambisjoner om å revitalisere mjød i Norge. Har en fot i den gamle mjødtradisjonen og en i den nye håndverksbryggeri-kulturen.

Beer Enthusiast startet 12. april 2012 og ble på kort tid en av landets ledende aktører innen håndverksøl. Vi er spesialisert på privateide håndverksbryggerier fra hele verden, og også i Norge.

Edel Sider fra Åkre Gård i Hardanger. Her produserer de forskjellige typer sider, alle egnet til å fortelle sin egen historie.