Årets bryggerier.

Noen bryggerier er allerede avslørt nå, følg med for å vite de resterende bryggeriene som er med når vi kommer nærmere festivalen.

Slakteren Brygghus

Slakteren Brygghus

Slakteren Brygghus er et lokalt ølhus fra Mysen, som har ølutsalg, hjemmebrygger-butikk, bryggeri og pub.

Mikromeyer

MikroMeyer brygger under låvebrua på Svenneby Sag & Høvleri i Spydeberg. Små batcher med stort engasjement.

Bygland Bryggeri

Har base i Bygland kommune, Setesdal. Spesialiserer seg på det norske tradisjonsølet, og bruker norske ingredienser som einer og kveik.

Trysil Bryggeri

Fra Trysil kommer Trysil Bryggeri, etablert i 2017. De brygger lokalbrygget kvalitetsøl til alle med forkjærlighet til Trysil.

Bryggeri 5

Følg med videre for å se hvilket bryggeri dette er!

Askheimer

Askheimer, Askim / Rakkestad. Strekker seg for å lage mjød i verdensklasse. Bruker for det meste nordiske råvarer, og aller helst råvarer fra Norge.

Mjøderiet

Fra Bergen kommer Mjøderiet, startet av 5 ildsjeler. Med ambisjoner om å revitalisere mjød i Norge. Har en fot i den gamle mjødtradisjonen og en i den nye håndverksbryggeri-kulturen.

Beer enthusiast

Beer Enthusiast startet 12. april 2012 og ble på kort tid en av landets ledende aktører innen håndverksøl. Vi er spesialisert på privateide håndverksbryggerier fra hele verden, og også i Norge.

Edel Sider

Edel Sider fra Åkre Gård i Hardanger. Her produserer de forskjellige typer sider, alle egnet til å fortelle sin egen historie.